NL FR ENG DE

Toebehoren

Opdat een glaswerk kan gebruikt worden, zijn er meestal toebehoren nodig. Om zeker te zijn dat de klant de keuze maakt die het beste bij zijn glaswerk en zijn gebruik past, kan hij beschikken over onze ervaring en kennis van toebehoren in PTFE, ETFE, PFA, FEP, PE, PP, INOX, porselein enz. Volgende glasmerken kunnen eveneens bij ons besteld worden: DURAN, SIMAX en PYREX. Zo heeft de klant een afgewerkt product dat voldoet aan zijn specifieke criteria en dat onmiddellijk klaar is voor gebruik.
In ‘Downloads’ vindt u een overzicht van de SCHOTT en DURAN artikelen die wij aanbieden.

Voorbeelden

Reactoren DN150

Naast de vervaardiging van de reactoren uit borosilicaatglas 3.3 (type DURAN, PYREX, enz.), het resultaat van het samenwerken met een klant, hebben we eveneens een beroep gedaan op onze vakkennis voor het gebruik van aansluitingen voor de verbinding tussen aansluitingen met glazen schroefverbinding en nylon buizen. Het geheel voldoet aan de vereiste criteria van de klant: het is afgedicht en biedt weerstand tegen verschillende chemische en thermische omstandigheden.
Bovendien werden er andere INOX afsluitingen, dichtingen en platen geleverd. Ons bedrijf bewijst hierbij haar competentie wat betreft het inzicht en de uiteindelijke vervaardiging van een glazen stuk, alsook het gebruik ervan door de levering van toebehoren en andere materialen, wat de levering van het glaswerk vervolledigt.

De YOUTILITY GL45 fles van DURAN Group

DURAN Group denkt ‘GEBRUIKSGEMAK’ met zijn nieuwe YOUTILITY GL45 fles. Ze vertegenwoordigt een nieuwe generatie glazen laboratoriumflessen voor veel verschillende toepassingen.

De fles uit borosilicaatglas 3.3 is een product dat gebruikt wordt in laboratoria van over de hele wereld. In 1975 creëerde DURAN Group de laboratoriumfles uit borosilicaatglas met een GL45 en een schroefdop. Sindsdien is de DURAN GL45-fles een grote klassieker.
Innovatie stopt echter niet. De DURAN YOUTILITY-fles en zijn accessoires maken het werk in het laboratorium gemakkelijker, veiliger, goedkoper en gebruiksvriendelijker. Voor meer informatie, download de technische documentatie hier.

Dubbelwandige reactor DN200 met kraan ID20 mm

Voor dit stuk hebben we naast de vervaardiging van de glazen dubbelwandige reactor (type DURAN, PYREX, enz.), een beroep gedaan op onze expertise voor het gebruik van de aansluitingen die de verbinding maken tussen de trechter, de siliconen buis, enz. Daarbij bleef onze belangrijkste doelstelling om tegemoet te komen aan de eisen van onze klant. Die wenste een eindproduct dat niet alleen luchtledigheid bood, maar ook chemische en thermische weerstand. Bovendien werden ook andere accessoires zoals dichtingen, een roerblok en het statief met bevestigingsaccessoires mee geleverd, waardoor het glaswerk meteen in gebruik kon worden genomen.