NL FR ENG DE

Serieproductie

Alles wat wij vervaardigen, kan dankzij het gebruik van machines in serie geproduceerd worden. We verdelen het productieproces namelijk in fases om zo bepaalde werkwijzen te versnellen en op die manier tijd te winnen.
We kunnen zeer eenvoudige artikelen leveren, zoals glazen staafjes of buizen die op maat gesneden zijn, proefbuizen, pipetten... alsook wat complexere artikelen zoals verstuivers voor essentiële oliën, flesjes, enz. Hiernaast kan men ons ook raadplegen om glaswerk te produceren dat deel uitmaakt van de vervaardiging van grotere en complexere gehelen.

Voorbeelden

Glaswerk voor de verstuiving van essentiële en aromatische oliën

Dit glaswerk, in middelgrote hoeveelheden (500 stuks) geproduceerd, is vervaardigd in borosilicaatglas 3.3 (type DURAN, PYREX, enz.) en ontstaan na overleg met een klant. Voor dit stuk zijn we verder moeten gaan dan ons glastechnisch beroep, aangezien de klant een afgewerkt geheel wenste. Naast het glaswerk werd er namelijk ook de stenen voet, de luchtpomp, de aansluitbuizen, de gepersonaliseerde verpakkingsmousse en -doos geleverd, waardoor we in dit geval kunnen spreken van een « totaal product ».

Conische cilindervormige flessen

Flessen van 500 en 1000 ml, in beperkte hoeveelheden (50 stuks) borosilicaatglas 3.3 (type DURAN, PYREX, enz) vervaardigd.

Glazen flesjes

In middelgrote hoeveelheden (500 stuks) vervaardigd, uit borosilicaatglas 3.3  (type DURAN, PYREX, enz.) aan de hand van een tekening van de klant.
Afmetingen van het flesje: buitendiameter 52 mm, hoogte 110 mm.
De hals moet exact op maat zijn, omdat er een aluminium krimpdop met een buitendiameter van 20 mm op « gekrimpt » moet worden. De bodem heeft een lichte puntvorm.

Automatische machine voor het herbranden van buizen

Ons bedrijf beschikt over geautomatiseerde machines. Deze maken reproduceerbaarheid en een hoog rendement mogelijk, waardoor bestellingen van kleine en grote hoeveelheden kunnen worden gegarandeerd.

Glazen pipetten

Pipetten uit gewoon glas (AR glas), buitendiameter 11 mm, lengte 165 mm, in middelgrote hoeveelheid (5000 stuks) vervaardigd voor een klant.
We zijn in staat om allerlei verschillende soorten pipetten te produceren: buizen met ronde bodem, platte bodem, conische bodem, gekalibreerd, enz. Verder kunnen wij eveneens pipetten produceren in borosilicaatglas 3.3 (type DURAN, PYREX, enz.), per stuk, in kleine (100 stuks), middelgrote (10 000 stuks) of grote hoeveelheden (100 000 stuks).

Proefbuizen en flesjes

Proefbuizen en flesjes uit gewoon glas, borosilicaatglas of kwartsglas, met een ronde, platte of conische bodem.
Deze buizen en flesjes, vervaardigd in kleine, middelgrote of grote hoeveelheden (van 1 tot 100 000 stuks), kunnen op oneindig veel verschillende manieren vervaardigd worden: in gewoon wit of bruin glas, borosilicaatglas, kwartsglas, met ronde, platte of conische bodem, ... We kunnen de rand op verschillende manieren afwerken: een afgebrande rechte rand, een brede rand, met een schroefverbinding of met een flens voor b.v. een aluminium krimpdop.
We kunnen ze kalibreren, op exacte diameter brengen of gradueren, voorzien van een maatverdeling . Dit zijn slechts een paar voorbeelden van het brede assortiment dat wij U kunnen aanbieden.

Proefbuizen en flesjes

Buizen uit gewoon glas, borosilicaatglas of kwartsglas, met een ronde, platte of conische bodem.
Deze buizen, vervaardigd in kleine, middelgrote of grote hoeveelheden (van 1 tot 100 000 stuks), kunnen op oneindig veel verschillende manieren vervaardigd worden: in gewoon wit of bruin glas, borosilicaatglas, kwartsglas, met ronde, platte of conische bodem, ...
We kunnen de rand op verschillende manieren afwerken: een met vuur afgebrande rechte rand, met schroefverbinding of met conisch slijpstuk voor een dop.
We kunnen ze kalibreren of gradueren.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden van het brede assortiment dat wij kunnen aanbieden.